Mudnić, I. (2012). Vazodilatacijski i antioksidacijski učinci fenolnih kiselina iz vina, termički obrađenog te intaktnog vina u usporedbi s kupinovim vinom (Disertacija). Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:586378
Mudnić, Ivana. "Vazodilatacijski i antioksidacijski učinci fenolnih kiselina iz vina, termički obrađenog te intaktnog vina u usporedbi s kupinovim vinom." Disertacija, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:586378
Mudnić, Ivana. "Vazodilatacijski i antioksidacijski učinci fenolnih kiselina iz vina, termički obrađenog te intaktnog vina u usporedbi s kupinovim vinom." Disertacija, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:586378
Mudnić, I. (2012). 'Vazodilatacijski i antioksidacijski učinci fenolnih kiselina iz vina, termički obrađenog te intaktnog vina u usporedbi s kupinovim vinom', Disertacija, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:586378
Mudnić I. Vazodilatacijski i antioksidacijski učinci fenolnih kiselina iz vina, termički obrađenog te intaktnog vina u usporedbi s kupinovim vinom [Disertacija]. Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet; 2012 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:586378
I. Mudnić, "Vazodilatacijski i antioksidacijski učinci fenolnih kiselina iz vina, termički obrađenog te intaktnog vina u usporedbi s kupinovim vinom", Disertacija, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, Split, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:586378