prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ekstrakata odabranog začinskog bilja na vijabilnost L3 ličinke oblića Anisakis spp.
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj ekstrakata odabranog začinskog bilja na vijabilnost L3 ličinke oblića Anisakis spp.
Split: University of Split, 2020. urn:nbn:hr:226:485678

Birčić, Ivana
University of Split
University Department of Marine Studies

Cite this document

Birčić, I. (2020). Utjecaj ekstrakata odabranog začinskog bilja na vijabilnost L3 ličinke oblića Anisakis spp. (Master's thesis). Split: University of Split. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:485678

Birčić, Ivana. "Utjecaj ekstrakata odabranog začinskog bilja na vijabilnost L3 ličinke oblića Anisakis spp.." Master's thesis, University of Split, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:485678

Birčić, Ivana. "Utjecaj ekstrakata odabranog začinskog bilja na vijabilnost L3 ličinke oblića Anisakis spp.." Master's thesis, University of Split, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:485678

Birčić, I. (2020). 'Utjecaj ekstrakata odabranog začinskog bilja na vijabilnost L3 ličinke oblića Anisakis spp.', Master's thesis, University of Split, accessed 24 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:485678

Birčić I. Utjecaj ekstrakata odabranog začinskog bilja na vijabilnost L3 ličinke oblića Anisakis spp. [Master's thesis]. Split: University of Split; 2020 [cited 2024 December 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:485678

I. Birčić, "Utjecaj ekstrakata odabranog začinskog bilja na vijabilnost L3 ličinke oblića Anisakis spp.", Master's thesis, University of Split, Split, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:485678