prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ekstrakata odabranog začinskog bilja na vijabilnost L3 ličinke oblića Anisakis spp.
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj ekstrakata odabranog začinskog bilja na vijabilnost L3 ličinke oblića Anisakis spp.
Split: Sveučilište u Splitu, 2020. urn:nbn:hr:226:485678

Birčić, Ivana
Sveučilište u Splitu
Sveučilišni odjel za studije mora

Citirajte ovaj rad

Birčić, I. (2020). Utjecaj ekstrakata odabranog začinskog bilja na vijabilnost L3 ličinke oblića Anisakis spp. (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:485678

Birčić, Ivana. "Utjecaj ekstrakata odabranog začinskog bilja na vijabilnost L3 ličinke oblića Anisakis spp.." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:485678

Birčić, Ivana. "Utjecaj ekstrakata odabranog začinskog bilja na vijabilnost L3 ličinke oblića Anisakis spp.." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:485678

Birčić, I. (2020). 'Utjecaj ekstrakata odabranog začinskog bilja na vijabilnost L3 ličinke oblića Anisakis spp.', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:485678

Birčić I. Utjecaj ekstrakata odabranog začinskog bilja na vijabilnost L3 ličinke oblića Anisakis spp. [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2020 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:485678

I. Birčić, "Utjecaj ekstrakata odabranog začinskog bilja na vijabilnost L3 ličinke oblića Anisakis spp.", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:485678