prikaz prve stranice dokumenta ULOGA AUTOHTONE GASTRONOMIJE U STVARANJU DODANE VRIJEDNOSTI PROIZVODA DESTINACIJSKIH MENADŽMENT KOMPANIJA
Access restricted to students and staff of home institution
graduate thesis
ULOGA AUTOHTONE GASTRONOMIJE U STVARANJU DODANE VRIJEDNOSTI PROIZVODA DESTINACIJSKIH MENADŽMENT KOMPANIJA
Split: University of Split, 2024. urn:nbn:hr:228:792129

Pervan, Lorenzo
University of Split
University Department of Professional Studies
Department of Management, Trade and Tourism

Cite this document

Pervan, L. (2024). ULOGA AUTOHTONE GASTRONOMIJE U STVARANJU DODANE VRIJEDNOSTI PROIZVODA DESTINACIJSKIH MENADŽMENT KOMPANIJA (Graduate thesis). Split: University of Split. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:792129

Pervan, Lorenzo. "ULOGA AUTOHTONE GASTRONOMIJE U STVARANJU DODANE VRIJEDNOSTI PROIZVODA DESTINACIJSKIH MENADŽMENT KOMPANIJA." Graduate thesis, University of Split, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:792129

Pervan, Lorenzo. "ULOGA AUTOHTONE GASTRONOMIJE U STVARANJU DODANE VRIJEDNOSTI PROIZVODA DESTINACIJSKIH MENADŽMENT KOMPANIJA." Graduate thesis, University of Split, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:792129

Pervan, L. (2024). 'ULOGA AUTOHTONE GASTRONOMIJE U STVARANJU DODANE VRIJEDNOSTI PROIZVODA DESTINACIJSKIH MENADŽMENT KOMPANIJA', Graduate thesis, University of Split, accessed 10 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:792129

Pervan L. ULOGA AUTOHTONE GASTRONOMIJE U STVARANJU DODANE VRIJEDNOSTI PROIZVODA DESTINACIJSKIH MENADŽMENT KOMPANIJA [Graduate thesis]. Split: University of Split; 2024 [cited 2024 October 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:792129

L. Pervan, "ULOGA AUTOHTONE GASTRONOMIJE U STVARANJU DODANE VRIJEDNOSTI PROIZVODA DESTINACIJSKIH MENADŽMENT KOMPANIJA", Graduate thesis, University of Split, Split, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:792129