prikaz prve stranice dokumenta ULOGA AUTOHTONE GASTRONOMIJE U STVARANJU DODANE VRIJEDNOSTI PROIZVODA DESTINACIJSKIH MENADŽMENT KOMPANIJA
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
ULOGA AUTOHTONE GASTRONOMIJE U STVARANJU DODANE VRIJEDNOSTI PROIZVODA DESTINACIJSKIH MENADŽMENT KOMPANIJA
Split: Sveučilište u Splitu, 2024. urn:nbn:hr:228:792129

Pervan, Lorenzo
Sveučilište u Splitu
Sveučilišni odjel za stručne studije
Odsjek za menadžment, trgovinu i turizam

Citirajte ovaj rad

Pervan, L. (2024). ULOGA AUTOHTONE GASTRONOMIJE U STVARANJU DODANE VRIJEDNOSTI PROIZVODA DESTINACIJSKIH MENADŽMENT KOMPANIJA (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:792129

Pervan, Lorenzo. "ULOGA AUTOHTONE GASTRONOMIJE U STVARANJU DODANE VRIJEDNOSTI PROIZVODA DESTINACIJSKIH MENADŽMENT KOMPANIJA." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:792129

Pervan, Lorenzo. "ULOGA AUTOHTONE GASTRONOMIJE U STVARANJU DODANE VRIJEDNOSTI PROIZVODA DESTINACIJSKIH MENADŽMENT KOMPANIJA." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:792129

Pervan, L. (2024). 'ULOGA AUTOHTONE GASTRONOMIJE U STVARANJU DODANE VRIJEDNOSTI PROIZVODA DESTINACIJSKIH MENADŽMENT KOMPANIJA', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 13.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:792129

Pervan L. ULOGA AUTOHTONE GASTRONOMIJE U STVARANJU DODANE VRIJEDNOSTI PROIZVODA DESTINACIJSKIH MENADŽMENT KOMPANIJA [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2024 [pristupljeno 13.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:792129

L. Pervan, "ULOGA AUTOHTONE GASTRONOMIJE U STVARANJU DODANE VRIJEDNOSTI PROIZVODA DESTINACIJSKIH MENADŽMENT KOMPANIJA", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:792129