prikaz prve stranice dokumenta Optimizacija vlažnosti zraka u fazi odgođene fermentacije peciva
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Optimizacija vlažnosti zraka u fazi odgođene fermentacije peciva
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. urn:nbn:hr:159:213202

Trninić, Ema
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Trninić, E. (2012). Optimizacija vlažnosti zraka u fazi odgođene fermentacije peciva (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:213202

Trninić, Ema. "Optimizacija vlažnosti zraka u fazi odgođene fermentacije peciva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:213202

Trninić, Ema. "Optimizacija vlažnosti zraka u fazi odgođene fermentacije peciva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:213202

Trninić, E. (2012). 'Optimizacija vlažnosti zraka u fazi odgođene fermentacije peciva', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:213202

Trninić E. Optimizacija vlažnosti zraka u fazi odgođene fermentacije peciva [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:213202

E. Trninić, "Optimizacija vlažnosti zraka u fazi odgođene fermentacije peciva", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:213202