Vukičević, D. (2012). Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost kestenovog meda (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:386492
Vukičević, Darija. "Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost kestenovog meda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:386492
Vukičević, Darija. "Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost kestenovog meda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:386492
Vukičević, D. (2012). 'Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost kestenovog meda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 22 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:386492
Vukičević D. Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost kestenovog meda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2025 January 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:386492
D. Vukičević, "Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost kestenovog meda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:386492