prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost kestenovog meda
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost kestenovog meda
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. urn:nbn:hr:159:386492

Vukičević, Darija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Vukičević, D. (2012). Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost kestenovog meda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:386492

Vukičević, Darija. "Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost kestenovog meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:386492

Vukičević, Darija. "Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost kestenovog meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:386492

Vukičević, D. (2012). 'Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost kestenovog meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:386492

Vukičević D. Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost kestenovog meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:386492

D. Vukičević, "Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost kestenovog meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:386492