Paradžik, I. (2016). Hepatoprotektivni učinak polifenola iz ekstrakta trnine na antioksidacijski status u miša (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490655
Paradžik, Ivona. "Hepatoprotektivni učinak polifenola iz ekstrakta trnine na antioksidacijski status u miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490655
Paradžik, Ivona. "Hepatoprotektivni učinak polifenola iz ekstrakta trnine na antioksidacijski status u miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490655
Paradžik, I. (2016). 'Hepatoprotektivni učinak polifenola iz ekstrakta trnine na antioksidacijski status u miša', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 25 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490655
Paradžik I. Hepatoprotektivni učinak polifenola iz ekstrakta trnine na antioksidacijski status u miša [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2016 [cited 2024 November 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490655
I. Paradžik, "Hepatoprotektivni učinak polifenola iz ekstrakta trnine na antioksidacijski status u miša", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490655