Hepatoprotektivni učinak polifenola iz ekstrakta trnine na antioksidacijski status u miša
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. urn:nbn:hr:159:490655
Paradžik, Ivona
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Paradžik, I. (2016). Hepatoprotektivni učinak polifenola iz ekstrakta trnine na antioksidacijski status u miša (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490655
Paradžik, Ivona. "Hepatoprotektivni učinak polifenola iz ekstrakta trnine na antioksidacijski status u miša." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490655
Paradžik, Ivona. "Hepatoprotektivni učinak polifenola iz ekstrakta trnine na antioksidacijski status u miša." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490655
Paradžik, I. (2016). 'Hepatoprotektivni učinak polifenola iz ekstrakta trnine na antioksidacijski status u miša', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490655
Paradžik I. Hepatoprotektivni učinak polifenola iz ekstrakta trnine na antioksidacijski status u miša [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490655
I. Paradžik, "Hepatoprotektivni učinak polifenola iz ekstrakta trnine na antioksidacijski status u miša", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490655