prikaz prve stranice dokumenta Metabolička aktivnost različitih vrsta bakterija mliječne kiseline tijekom kiseljenja tijesta
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Metabolička aktivnost različitih vrsta bakterija mliječne kiseline tijekom kiseljenja tijesta
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. urn:nbn:hr:159:391722

Barišić, Danica
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Fermentation and Yeast Technology

Cite this document

Barišić, D. (2011). Metabolička aktivnost različitih vrsta bakterija mliječne kiseline tijekom kiseljenja tijesta (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391722

Barišić, Danica. "Metabolička aktivnost različitih vrsta bakterija mliječne kiseline tijekom kiseljenja tijesta." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391722

Barišić, Danica. "Metabolička aktivnost različitih vrsta bakterija mliječne kiseline tijekom kiseljenja tijesta." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391722

Barišić, D. (2011). 'Metabolička aktivnost različitih vrsta bakterija mliječne kiseline tijekom kiseljenja tijesta', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 16 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391722

Barišić D. Metabolička aktivnost različitih vrsta bakterija mliječne kiseline tijekom kiseljenja tijesta [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 November 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391722

D. Barišić, "Metabolička aktivnost različitih vrsta bakterija mliječne kiseline tijekom kiseljenja tijesta", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391722