Barišić, D. (2011). Metabolička aktivnost različitih vrsta bakterija mliječne kiseline tijekom kiseljenja tijesta (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391722
Barišić, Danica. "Metabolička aktivnost različitih vrsta bakterija mliječne kiseline tijekom kiseljenja tijesta." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391722
Barišić, Danica. "Metabolička aktivnost različitih vrsta bakterija mliječne kiseline tijekom kiseljenja tijesta." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391722
Barišić, D. (2011). 'Metabolička aktivnost različitih vrsta bakterija mliječne kiseline tijekom kiseljenja tijesta', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391722
Barišić D. Metabolička aktivnost različitih vrsta bakterija mliječne kiseline tijekom kiseljenja tijesta [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391722
D. Barišić, "Metabolička aktivnost različitih vrsta bakterija mliječne kiseline tijekom kiseljenja tijesta", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391722