prikaz prve stranice dokumenta Učinkovitost proizvodnje mliječne kiseline mikrobnim procesom iz različitih obnovljivih sirovina
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Učinkovitost proizvodnje mliječne kiseline mikrobnim procesom iz različitih obnovljivih sirovina
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. urn:nbn:hr:159:895461

Petrić, Dijana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology

Cite this document

Petrić, D. (2011). Učinkovitost proizvodnje mliječne kiseline mikrobnim procesom iz različitih obnovljivih sirovina (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895461

Petrić, Dijana. "Učinkovitost proizvodnje mliječne kiseline mikrobnim procesom iz različitih obnovljivih sirovina." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895461

Petrić, Dijana. "Učinkovitost proizvodnje mliječne kiseline mikrobnim procesom iz različitih obnovljivih sirovina." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895461

Petrić, D. (2011). 'Učinkovitost proizvodnje mliječne kiseline mikrobnim procesom iz različitih obnovljivih sirovina', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 10 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895461

Petrić D. Učinkovitost proizvodnje mliječne kiseline mikrobnim procesom iz različitih obnovljivih sirovina [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 December 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895461

D. Petrić, "Učinkovitost proizvodnje mliječne kiseline mikrobnim procesom iz različitih obnovljivih sirovina", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895461