Učinkovitost proizvodnje mliječne kiseline mikrobnim procesom iz različitih obnovljivih sirovina
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. urn:nbn:hr:159:895461
Petrić, Dijana
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Petrić, D. (2011). Učinkovitost proizvodnje mliječne kiseline mikrobnim procesom iz različitih obnovljivih sirovina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895461
Petrić, Dijana. "Učinkovitost proizvodnje mliječne kiseline mikrobnim procesom iz različitih obnovljivih sirovina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895461
Petrić, Dijana. "Učinkovitost proizvodnje mliječne kiseline mikrobnim procesom iz različitih obnovljivih sirovina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895461
Petrić, D. (2011). 'Učinkovitost proizvodnje mliječne kiseline mikrobnim procesom iz različitih obnovljivih sirovina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895461
Petrić D. Učinkovitost proizvodnje mliječne kiseline mikrobnim procesom iz različitih obnovljivih sirovina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 13.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895461
D. Petrić, "Učinkovitost proizvodnje mliječne kiseline mikrobnim procesom iz različitih obnovljivih sirovina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895461