prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva škroba
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva škroba
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. urn:nbn:hr:159:440733

Dobrijević, Martina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Cereal Chemistry and Technology

Cite this document

Dobrijević, M. (2011). Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva škroba (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:440733

Dobrijević, Martina. "Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva škroba." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:440733

Dobrijević, Martina. "Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva škroba." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:440733

Dobrijević, M. (2011). 'Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva škroba', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:440733

Dobrijević M. Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva škroba [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:440733

M. Dobrijević, "Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva škroba", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:440733