prikaz prve stranice dokumenta Biološki aktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet odabranih vrsta začinskog bilja
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Biološki aktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet odabranih vrsta začinskog bilja
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. urn:nbn:hr:159:494195

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Perkušić, A. (2011). Biološki aktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet odabranih vrsta začinskog bilja (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494195

Perkušić, Ana. "Biološki aktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet odabranih vrsta začinskog bilja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494195

Perkušić, Ana. "Biološki aktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet odabranih vrsta začinskog bilja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494195

Perkušić, A. (2011). 'Biološki aktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet odabranih vrsta začinskog bilja', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 26 August 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494195

Perkušić A. Biološki aktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet odabranih vrsta začinskog bilja [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 August 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494195

A. Perkušić, "Biološki aktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet odabranih vrsta začinskog bilja", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494195