University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Perkušić, A. (2011). Biološki aktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet odabranih vrsta začinskog bilja (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494195
Perkušić, Ana. "Biološki aktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet odabranih vrsta začinskog bilja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494195
Perkušić, Ana. "Biološki aktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet odabranih vrsta začinskog bilja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494195
Perkušić, A. (2011). 'Biološki aktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet odabranih vrsta začinskog bilja', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 30 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494195
Perkušić A. Biološki aktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet odabranih vrsta začinskog bilja [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 December 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494195
A. Perkušić, "Biološki aktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet odabranih vrsta začinskog bilja", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494195