Primjena različitih metoda u određivanju antioksidacijskog kapaciteta ekstrakta kave
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. urn:nbn:hr:159:162368
Cuki, Ivana
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products
Cuki, I. (2011). Primjena različitih metoda u određivanju antioksidacijskog kapaciteta ekstrakta kave (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162368
Cuki, Ivana. "Primjena različitih metoda u određivanju antioksidacijskog kapaciteta ekstrakta kave." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162368
Cuki, Ivana. "Primjena različitih metoda u određivanju antioksidacijskog kapaciteta ekstrakta kave." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162368
Cuki, I. (2011). 'Primjena različitih metoda u određivanju antioksidacijskog kapaciteta ekstrakta kave', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162368
Cuki I. Primjena različitih metoda u određivanju antioksidacijskog kapaciteta ekstrakta kave [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 December 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162368
I. Cuki, "Primjena različitih metoda u određivanju antioksidacijskog kapaciteta ekstrakta kave", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162368