prikaz prve stranice dokumenta Primjena različitih metoda u određivanju antioksidacijskog kapaciteta ekstrakta kave
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Primjena različitih metoda u određivanju antioksidacijskog kapaciteta ekstrakta kave
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. urn:nbn:hr:159:162368

Cuki, Ivana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products

Cite this document

Cuki, I. (2011). Primjena različitih metoda u određivanju antioksidacijskog kapaciteta ekstrakta kave (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162368

Cuki, Ivana. "Primjena različitih metoda u određivanju antioksidacijskog kapaciteta ekstrakta kave." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162368

Cuki, Ivana. "Primjena različitih metoda u određivanju antioksidacijskog kapaciteta ekstrakta kave." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162368

Cuki, I. (2011). 'Primjena različitih metoda u određivanju antioksidacijskog kapaciteta ekstrakta kave', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 02 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162368

Cuki I. Primjena različitih metoda u određivanju antioksidacijskog kapaciteta ekstrakta kave [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 September 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162368

I. Cuki, "Primjena različitih metoda u određivanju antioksidacijskog kapaciteta ekstrakta kave", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162368