prikaz prve stranice dokumenta Izolacija i identifikacija starter kultura iz fermentiranih trajnih kobasica
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Izolacija i identifikacija starter kultura iz fermentiranih trajnih kobasica
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. urn:nbn:hr:159:944130

Ereš, Tina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for General Microbiology and Food Microbiology

Cite this document

Ereš, T. (2011). Izolacija i identifikacija starter kultura iz fermentiranih trajnih kobasica (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944130

Ereš, Tina. "Izolacija i identifikacija starter kultura iz fermentiranih trajnih kobasica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944130

Ereš, Tina. "Izolacija i identifikacija starter kultura iz fermentiranih trajnih kobasica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944130

Ereš, T. (2011). 'Izolacija i identifikacija starter kultura iz fermentiranih trajnih kobasica', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 30 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944130

Ereš T. Izolacija i identifikacija starter kultura iz fermentiranih trajnih kobasica [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 November 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944130

T. Ereš, "Izolacija i identifikacija starter kultura iz fermentiranih trajnih kobasica", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944130