prikaz prve stranice dokumenta Izolacija i karakterizacija prirodne mikroflore i kemijski parametri u svježem siru
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Izolacija i karakterizacija prirodne mikroflore i kemijski parametri u svježem siru
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. urn:nbn:hr:159:074258

Radošević, Valerija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for General Microbiology and Food Microbiology

Cite this document

Radošević, V. (2011). Izolacija i karakterizacija prirodne mikroflore i kemijski parametri u svježem siru (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074258

Radošević, Valerija. "Izolacija i karakterizacija prirodne mikroflore i kemijski parametri u svježem siru." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074258

Radošević, Valerija. "Izolacija i karakterizacija prirodne mikroflore i kemijski parametri u svježem siru." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074258

Radošević, V. (2011). 'Izolacija i karakterizacija prirodne mikroflore i kemijski parametri u svježem siru', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 26 August 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074258

Radošević V. Izolacija i karakterizacija prirodne mikroflore i kemijski parametri u svježem siru [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 August 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074258

V. Radošević, "Izolacija i karakterizacija prirodne mikroflore i kemijski parametri u svježem siru", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074258