Kloniranje i uvođenje gena CgKCS za elongazu nezasićenih masnih kiselina iz grčke režuhe (Cardamine graeca L.) u stanice kvasca i bundeve
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. urn:nbn:hr:159:377574
Vrdoljak, Marijana
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations
Vrdoljak, M. (2011). Kloniranje i uvođenje gena CgKCS za elongazu nezasićenih masnih kiselina iz grčke režuhe (Cardamine graeca L.) u stanice kvasca i bundeve (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:377574
Vrdoljak, Marijana. "Kloniranje i uvođenje gena CgKCS za elongazu nezasićenih masnih kiselina iz grčke režuhe (Cardamine graeca L.) u stanice kvasca i bundeve." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:377574
Vrdoljak, Marijana. "Kloniranje i uvođenje gena CgKCS za elongazu nezasićenih masnih kiselina iz grčke režuhe (Cardamine graeca L.) u stanice kvasca i bundeve." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:377574
Vrdoljak, M. (2011). 'Kloniranje i uvođenje gena CgKCS za elongazu nezasićenih masnih kiselina iz grčke režuhe (Cardamine graeca L.) u stanice kvasca i bundeve', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:377574
Vrdoljak M. Kloniranje i uvođenje gena CgKCS za elongazu nezasićenih masnih kiselina iz grčke režuhe (Cardamine graeca L.) u stanice kvasca i bundeve [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 November 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:377574
M. Vrdoljak, "Kloniranje i uvođenje gena CgKCS za elongazu nezasićenih masnih kiselina iz grčke režuhe (Cardamine graeca L.) u stanice kvasca i bundeve", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:377574