Kloniranje i uvođenje gena CgKCS za elongazu nezasićenih masnih kiselina iz grčke režuhe (Cardamine graeca L.) u stanice kvasca i bundeve
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. urn:nbn:hr:159:377574
Vrdoljak, Marijana
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Vrdoljak, M. (2011). Kloniranje i uvođenje gena CgKCS za elongazu nezasićenih masnih kiselina iz grčke režuhe (Cardamine graeca L.) u stanice kvasca i bundeve (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:377574
Vrdoljak, Marijana. "Kloniranje i uvođenje gena CgKCS za elongazu nezasićenih masnih kiselina iz grčke režuhe (Cardamine graeca L.) u stanice kvasca i bundeve." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:377574
Vrdoljak, Marijana. "Kloniranje i uvođenje gena CgKCS za elongazu nezasićenih masnih kiselina iz grčke režuhe (Cardamine graeca L.) u stanice kvasca i bundeve." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:377574
Vrdoljak, M. (2011). 'Kloniranje i uvođenje gena CgKCS za elongazu nezasićenih masnih kiselina iz grčke režuhe (Cardamine graeca L.) u stanice kvasca i bundeve', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:377574
Vrdoljak M. Kloniranje i uvođenje gena CgKCS za elongazu nezasićenih masnih kiselina iz grčke režuhe (Cardamine graeca L.) u stanice kvasca i bundeve [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:377574
M. Vrdoljak, "Kloniranje i uvođenje gena CgKCS za elongazu nezasićenih masnih kiselina iz grčke režuhe (Cardamine graeca L.) u stanice kvasca i bundeve", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:377574