Hokal, N. (2010). Učinkovitost obrade otpadne vode iz procesa proizvodnje šećera iz šećerne repe i sirovog šećera iz šećerne trske (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529231
Hokal, Nataša. "Učinkovitost obrade otpadne vode iz procesa proizvodnje šećera iz šećerne repe i sirovog šećera iz šećerne trske." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529231
Hokal, Nataša. "Učinkovitost obrade otpadne vode iz procesa proizvodnje šećera iz šećerne repe i sirovog šećera iz šećerne trske." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529231
Hokal, N. (2010). 'Učinkovitost obrade otpadne vode iz procesa proizvodnje šećera iz šećerne repe i sirovog šećera iz šećerne trske', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 30 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529231
Hokal N. Učinkovitost obrade otpadne vode iz procesa proizvodnje šećera iz šećerne repe i sirovog šećera iz šećerne trske [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 November 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529231
N. Hokal, "Učinkovitost obrade otpadne vode iz procesa proizvodnje šećera iz šećerne repe i sirovog šećera iz šećerne trske", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529231