Prusac, M. (2017). Utjecaj kemijskog sastava vina i ultrazvuka na inaktivaciju kvasca iz roda Brettanomyces (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405213
Prusac, Mirta. "Utjecaj kemijskog sastava vina i ultrazvuka na inaktivaciju kvasca iz roda Brettanomyces." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405213
Prusac, Mirta. "Utjecaj kemijskog sastava vina i ultrazvuka na inaktivaciju kvasca iz roda Brettanomyces." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405213
Prusac, M. (2017). 'Utjecaj kemijskog sastava vina i ultrazvuka na inaktivaciju kvasca iz roda Brettanomyces', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405213
Prusac M. Utjecaj kemijskog sastava vina i ultrazvuka na inaktivaciju kvasca iz roda Brettanomyces [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405213
M. Prusac, "Utjecaj kemijskog sastava vina i ultrazvuka na inaktivaciju kvasca iz roda Brettanomyces", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405213