Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. urn:nbn:hr:159:328239
Bujan, Marina
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology
Bujan, M. (2010). Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328239
Bujan, Marina. "Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328239
Bujan, Marina. "Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328239
Bujan, M. (2010). 'Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 27 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328239
Bujan M. Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 December 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328239
M. Bujan, "Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328239