prikaz prve stranice dokumenta Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. urn:nbn:hr:159:328239

Bujan, Marina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Bujan, M. (2010). Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328239

Bujan, Marina. "Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328239

Bujan, Marina. "Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328239

Bujan, M. (2010). 'Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.08.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328239

Bujan M. Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 27.08.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328239

M. Bujan, "Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328239