Mišković, P. (2016). Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja pri inaktivaciji kvasca Rhodotorula spp.74 (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:379020
Mišković, Petra. "Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja pri inaktivaciji kvasca Rhodotorula spp.74." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:379020
Mišković, Petra. "Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja pri inaktivaciji kvasca Rhodotorula spp.74." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:379020
Mišković, P. (2016). 'Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja pri inaktivaciji kvasca Rhodotorula spp.74', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:379020
Mišković P. Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja pri inaktivaciji kvasca Rhodotorula spp.74 [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2016 [cited 2025 January 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:379020
P. Mišković, "Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja pri inaktivaciji kvasca Rhodotorula spp.74", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:379020