master's thesis
Usporedba senzorskih i fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta pršuta
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. urn:nbn:hr:159:934984

Žilić, Ivana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology

Cite this document

Žilić, I. (2016). Usporedba senzorskih i fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta pršuta (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934984

Žilić, Ivana. "Usporedba senzorskih i fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta pršuta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934984

Žilić, Ivana. "Usporedba senzorskih i fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta pršuta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934984

Žilić, I. (2016). 'Usporedba senzorskih i fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta pršuta', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934984

Žilić I. Usporedba senzorskih i fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta pršuta [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2016 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934984

I. Žilić, "Usporedba senzorskih i fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta pršuta", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934984