master's thesis
Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. urn:nbn:hr:159:554971

Knezović, Kristina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology

Cite this document

Knezović, K. (2017). Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554971

Knezović, Kristina. "Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554971

Knezović, Kristina. "Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554971

Knezović, K. (2017). 'Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554971

Knezović K. Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2024 July 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554971

K. Knezović, "Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554971