master's thesis
Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. urn:nbn:hr:159:554971

Knezović, Kristina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology

Cite this document

Knezović, K. (2017). Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554971

Knezović, Kristina. "Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554971

Knezović, Kristina. "Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554971

Knezović, K. (2017). 'Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554971

Knezović K. Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2025 January 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554971

K. Knezović, "Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554971