master's thesis
Utjecaj dimljenja na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u suhoj šunki
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. urn:nbn:hr:159:635550

Križanović, Romana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology

Cite this document

Križanović, R. (2017). Utjecaj dimljenja na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u suhoj šunki (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635550

Križanović, Romana. "Utjecaj dimljenja na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u suhoj šunki." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635550

Križanović, Romana. "Utjecaj dimljenja na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u suhoj šunki." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635550

Križanović, R. (2017). 'Utjecaj dimljenja na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u suhoj šunki', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635550

Križanović R. Utjecaj dimljenja na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u suhoj šunki [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635550

R. Križanović, "Utjecaj dimljenja na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u suhoj šunki", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635550