diplomski rad
Utjecaj dimljenja na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u suhoj šunki
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:159:635550

Križanović, Romana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Križanović, R. (2017). Utjecaj dimljenja na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u suhoj šunki (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635550

Križanović, Romana. "Utjecaj dimljenja na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u suhoj šunki." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635550

Križanović, Romana. "Utjecaj dimljenja na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u suhoj šunki." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635550

Križanović, R. (2017). 'Utjecaj dimljenja na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u suhoj šunki', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635550

Križanović R. Utjecaj dimljenja na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u suhoj šunki [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635550

R. Križanović, "Utjecaj dimljenja na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u suhoj šunki", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635550