Klas, K. (2017). Određivanje fizikalnih svojstava soka od jabuke obrađenog visokim hidrostatskim tlakom (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:459816
Klas, Kristina. "Određivanje fizikalnih svojstava soka od jabuke obrađenog visokim hidrostatskim tlakom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:459816
Klas, Kristina. "Određivanje fizikalnih svojstava soka od jabuke obrađenog visokim hidrostatskim tlakom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:459816
Klas, K. (2017). 'Određivanje fizikalnih svojstava soka od jabuke obrađenog visokim hidrostatskim tlakom', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:459816
Klas K. Određivanje fizikalnih svojstava soka od jabuke obrađenog visokim hidrostatskim tlakom [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:459816
K. Klas, "Određivanje fizikalnih svojstava soka od jabuke obrađenog visokim hidrostatskim tlakom", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:459816