prikaz prve stranice dokumenta Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. urn:nbn:hr:159:056342

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Gabrić, D. (2011). Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056342

Gabrić, Domagoj. "Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056342

Gabrić, Domagoj. "Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056342

Gabrić, D. (2011). 'Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056342

Gabrić D. Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 October 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056342

D. Gabrić, "Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056342