prikaz prve stranice dokumenta Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja
Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. urn:nbn:hr:159:056342

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Citirajte ovaj rad

Gabrić, D. (2011). Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056342

Gabrić, Domagoj. "Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056342

Gabrić, Domagoj. "Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056342

Gabrić, D. (2011). 'Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056342

Gabrić D. Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056342

D. Gabrić, "Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056342