prikaz prve stranice dokumenta Antioksidativna aktivnost flavonoida izoliranih iz organskog otpada od proizvodnje vina
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Antioksidativna aktivnost flavonoida izoliranih iz organskog otpada od proizvodnje vina
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. urn:nbn:hr:159:465512

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Cegledi, E. (2015). Antioksidativna aktivnost flavonoida izoliranih iz organskog otpada od proizvodnje vina (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465512

Cegledi, Ena. "Antioksidativna aktivnost flavonoida izoliranih iz organskog otpada od proizvodnje vina." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465512

Cegledi, Ena. "Antioksidativna aktivnost flavonoida izoliranih iz organskog otpada od proizvodnje vina." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465512

Cegledi, E. (2015). 'Antioksidativna aktivnost flavonoida izoliranih iz organskog otpada od proizvodnje vina', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465512

Cegledi E. Antioksidativna aktivnost flavonoida izoliranih iz organskog otpada od proizvodnje vina [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 November 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465512

E. Cegledi, "Antioksidativna aktivnost flavonoida izoliranih iz organskog otpada od proizvodnje vina", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465512