prikaz prve stranice dokumenta Antioksidativna aktivnost flavonoida izoliranih iz organskog otpada od proizvodnje vina
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Antioksidativna aktivnost flavonoida izoliranih iz organskog otpada od proizvodnje vina
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. urn:nbn:hr:159:465512

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Cegledi, E. (2015). Antioksidativna aktivnost flavonoida izoliranih iz organskog otpada od proizvodnje vina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465512

Cegledi, Ena. "Antioksidativna aktivnost flavonoida izoliranih iz organskog otpada od proizvodnje vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465512

Cegledi, Ena. "Antioksidativna aktivnost flavonoida izoliranih iz organskog otpada od proizvodnje vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465512

Cegledi, E. (2015). 'Antioksidativna aktivnost flavonoida izoliranih iz organskog otpada od proizvodnje vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 01.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465512

Cegledi E. Antioksidativna aktivnost flavonoida izoliranih iz organskog otpada od proizvodnje vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 01.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465512

E. Cegledi, "Antioksidativna aktivnost flavonoida izoliranih iz organskog otpada od proizvodnje vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465512