Knezović, K. (2015). Utjecaj vrste kiseline na fizikalno kemijske i organoleptičke karakteristike marinirane ribe (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994261
Knezović, Kristina. "Utjecaj vrste kiseline na fizikalno kemijske i organoleptičke karakteristike marinirane ribe." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994261
Knezović, Kristina. "Utjecaj vrste kiseline na fizikalno kemijske i organoleptičke karakteristike marinirane ribe." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994261
Knezović, K. (2015). 'Utjecaj vrste kiseline na fizikalno kemijske i organoleptičke karakteristike marinirane ribe', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 27 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994261
Knezović K. Utjecaj vrste kiseline na fizikalno kemijske i organoleptičke karakteristike marinirane ribe [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 November 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994261
K. Knezović, "Utjecaj vrste kiseline na fizikalno kemijske i organoleptičke karakteristike marinirane ribe", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994261