Štefanac, K. (2019). Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju polifenola iz kore mandarine (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792210
Štefanac, Katarina. "Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju polifenola iz kore mandarine." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792210
Štefanac, Katarina. "Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju polifenola iz kore mandarine." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792210
Štefanac, K. (2019). 'Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju polifenola iz kore mandarine', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 11 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792210
Štefanac K. Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju polifenola iz kore mandarine [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2025 January 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792210
K. Štefanac, "Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju polifenola iz kore mandarine", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792210