Štefanac, K. (2019). Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju polifenola iz kore mandarine (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792210
Štefanac, Katarina. "Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju polifenola iz kore mandarine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792210
Štefanac, Katarina. "Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju polifenola iz kore mandarine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792210
Štefanac, K. (2019). 'Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju polifenola iz kore mandarine', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 30.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792210
Štefanac K. Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju polifenola iz kore mandarine [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 30.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792210
K. Štefanac, "Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju polifenola iz kore mandarine", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792210