Identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz probiotičkih proizvoda
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. urn:nbn:hr:159:540840
Vešligaj, Martina
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology
Vešligaj, M. (2014). Identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz probiotičkih proizvoda (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540840
Vešligaj, Martina. "Identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz probiotičkih proizvoda." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540840
Vešligaj, Martina. "Identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz probiotičkih proizvoda." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540840
Vešligaj, M. (2014). 'Identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz probiotičkih proizvoda', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540840
Vešligaj M. Identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz probiotičkih proizvoda [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2025 February 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540840
M. Vešligaj, "Identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz probiotičkih proizvoda", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540840