Identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz probiotičkih proizvoda
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. urn:nbn:hr:159:540840
Vešligaj, Martina
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Vešligaj, M. (2014). Identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz probiotičkih proizvoda (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540840
Vešligaj, Martina. "Identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz probiotičkih proizvoda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540840
Vešligaj, Martina. "Identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz probiotičkih proizvoda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540840
Vešligaj, M. (2014). 'Identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz probiotičkih proizvoda', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540840
Vešligaj M. Identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz probiotičkih proizvoda [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540840
M. Vešligaj, "Identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz probiotičkih proizvoda", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540840