Puljić, D. (2019). Utjecaj arbutina na inhibiciju bakterijske adhezije i promjenu antioksidacijskog potencijala (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284435
Puljić, Dominika. "Utjecaj arbutina na inhibiciju bakterijske adhezije i promjenu antioksidacijskog potencijala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284435
Puljić, Dominika. "Utjecaj arbutina na inhibiciju bakterijske adhezije i promjenu antioksidacijskog potencijala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284435
Puljić, D. (2019). 'Utjecaj arbutina na inhibiciju bakterijske adhezije i promjenu antioksidacijskog potencijala', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 30 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284435
Puljić D. Utjecaj arbutina na inhibiciju bakterijske adhezije i promjenu antioksidacijskog potencijala [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2024 December 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284435
D. Puljić, "Utjecaj arbutina na inhibiciju bakterijske adhezije i promjenu antioksidacijskog potencijala", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284435