master's thesis
Utjecaj arbutina na inhibiciju bakterijske adhezije i promjenu antioksidacijskog potencijala
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. urn:nbn:hr:159:284435

Puljić, Dominika
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biology and Microbial Genetics

Cite this document

Puljić, D. (2019). Utjecaj arbutina na inhibiciju bakterijske adhezije i promjenu antioksidacijskog potencijala (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284435

Puljić, Dominika. "Utjecaj arbutina na inhibiciju bakterijske adhezije i promjenu antioksidacijskog potencijala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284435

Puljić, Dominika. "Utjecaj arbutina na inhibiciju bakterijske adhezije i promjenu antioksidacijskog potencijala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284435

Puljić, D. (2019). 'Utjecaj arbutina na inhibiciju bakterijske adhezije i promjenu antioksidacijskog potencijala', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 10 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284435

Puljić D. Utjecaj arbutina na inhibiciju bakterijske adhezije i promjenu antioksidacijskog potencijala [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2024 September 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284435

D. Puljić, "Utjecaj arbutina na inhibiciju bakterijske adhezije i promjenu antioksidacijskog potencijala", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284435