Puljić, D. (2019). Utjecaj arbutina na inhibiciju bakterijske adhezije i promjenu antioksidacijskog potencijala (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284435
Puljić, Dominika. "Utjecaj arbutina na inhibiciju bakterijske adhezije i promjenu antioksidacijskog potencijala." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284435
Puljić, Dominika. "Utjecaj arbutina na inhibiciju bakterijske adhezije i promjenu antioksidacijskog potencijala." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284435
Puljić, D. (2019). 'Utjecaj arbutina na inhibiciju bakterijske adhezije i promjenu antioksidacijskog potencijala', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284435
Puljić D. Utjecaj arbutina na inhibiciju bakterijske adhezije i promjenu antioksidacijskog potencijala [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 11.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284435
D. Puljić, "Utjecaj arbutina na inhibiciju bakterijske adhezije i promjenu antioksidacijskog potencijala", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284435