Dujšin, B. (2016). Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006083
Dujšin, Barbara. "Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006083
Dujšin, Barbara. "Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006083
Dujšin, B. (2016). 'Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 07 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006083
Dujšin B. Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2016 [cited 2024 November 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006083
B. Dujšin, "Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006083