prikaz prve stranice dokumenta Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. urn:nbn:hr:159:006083

Dujšin, Barbara
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology

Cite this document

Dujšin, B. (2016). Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006083

Dujšin, Barbara. "Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006083

Dujšin, Barbara. "Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006083

Dujšin, B. (2016). 'Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 07 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006083

Dujšin B. Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2016 [cited 2024 November 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006083

B. Dujšin, "Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006083