Petek, A. (2020). Analitičke metode izolacije funkcionalnih sastojaka iz nusproizvoda kave (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169075
Petek, Andreja. "Analitičke metode izolacije funkcionalnih sastojaka iz nusproizvoda kave." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169075
Petek, Andreja. "Analitičke metode izolacije funkcionalnih sastojaka iz nusproizvoda kave." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169075
Petek, A. (2020). 'Analitičke metode izolacije funkcionalnih sastojaka iz nusproizvoda kave', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169075
Petek A. Analitičke metode izolacije funkcionalnih sastojaka iz nusproizvoda kave [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2024 December 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169075
A. Petek, "Analitičke metode izolacije funkcionalnih sastojaka iz nusproizvoda kave", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169075