Ispitivanje antibakterijske aktivnosti odabranih probiotičkih bakterija i funkcionalnih starter kultura primjenom različitih mikrobioloških metoda
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. urn:nbn:hr:159:237973
Šiftar, Silvija
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology
Šiftar, S. (2014). Ispitivanje antibakterijske aktivnosti odabranih probiotičkih bakterija i funkcionalnih starter kultura primjenom različitih mikrobioloških metoda (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:237973
Šiftar, Silvija. "Ispitivanje antibakterijske aktivnosti odabranih probiotičkih bakterija i funkcionalnih starter kultura primjenom različitih mikrobioloških metoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:237973
Šiftar, Silvija. "Ispitivanje antibakterijske aktivnosti odabranih probiotičkih bakterija i funkcionalnih starter kultura primjenom različitih mikrobioloških metoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:237973
Šiftar, S. (2014). 'Ispitivanje antibakterijske aktivnosti odabranih probiotičkih bakterija i funkcionalnih starter kultura primjenom različitih mikrobioloških metoda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:237973
Šiftar S. Ispitivanje antibakterijske aktivnosti odabranih probiotičkih bakterija i funkcionalnih starter kultura primjenom različitih mikrobioloških metoda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:237973
S. Šiftar, "Ispitivanje antibakterijske aktivnosti odabranih probiotičkih bakterija i funkcionalnih starter kultura primjenom različitih mikrobioloških metoda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:237973