Ispitivanje antibakterijske aktivnosti odabranih probiotičkih bakterija i funkcionalnih starter kultura primjenom različitih mikrobioloških metoda
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. urn:nbn:hr:159:237973
Šiftar, Silvija
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Šiftar, S. (2014). Ispitivanje antibakterijske aktivnosti odabranih probiotičkih bakterija i funkcionalnih starter kultura primjenom različitih mikrobioloških metoda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:237973
Šiftar, Silvija. "Ispitivanje antibakterijske aktivnosti odabranih probiotičkih bakterija i funkcionalnih starter kultura primjenom različitih mikrobioloških metoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:237973
Šiftar, Silvija. "Ispitivanje antibakterijske aktivnosti odabranih probiotičkih bakterija i funkcionalnih starter kultura primjenom različitih mikrobioloških metoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:237973
Šiftar, S. (2014). 'Ispitivanje antibakterijske aktivnosti odabranih probiotičkih bakterija i funkcionalnih starter kultura primjenom različitih mikrobioloških metoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:237973
Šiftar S. Ispitivanje antibakterijske aktivnosti odabranih probiotičkih bakterija i funkcionalnih starter kultura primjenom različitih mikrobioloških metoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:237973
S. Šiftar, "Ispitivanje antibakterijske aktivnosti odabranih probiotičkih bakterija i funkcionalnih starter kultura primjenom različitih mikrobioloških metoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:237973