Marić, M. (2020). Utjecaj strukturne modifikacije na antimikrobnu aktivnost kurkuminskih derivata (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:461982
Marić, Marina. "Utjecaj strukturne modifikacije na antimikrobnu aktivnost kurkuminskih derivata." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:461982
Marić, Marina. "Utjecaj strukturne modifikacije na antimikrobnu aktivnost kurkuminskih derivata." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:461982
Marić, M. (2020). 'Utjecaj strukturne modifikacije na antimikrobnu aktivnost kurkuminskih derivata', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:461982
Marić M. Utjecaj strukturne modifikacije na antimikrobnu aktivnost kurkuminskih derivata [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2024 September 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:461982
M. Marić, "Utjecaj strukturne modifikacije na antimikrobnu aktivnost kurkuminskih derivata", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:461982