Marić, M. (2020). Utjecaj strukturne modifikacije na antimikrobnu aktivnost kurkuminskih derivata (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:461982
Marić, Marina. "Utjecaj strukturne modifikacije na antimikrobnu aktivnost kurkuminskih derivata." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:461982
Marić, Marina. "Utjecaj strukturne modifikacije na antimikrobnu aktivnost kurkuminskih derivata." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:461982
Marić, M. (2020). 'Utjecaj strukturne modifikacije na antimikrobnu aktivnost kurkuminskih derivata', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:461982
Marić M. Utjecaj strukturne modifikacije na antimikrobnu aktivnost kurkuminskih derivata [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:461982
M. Marić, "Utjecaj strukturne modifikacije na antimikrobnu aktivnost kurkuminskih derivata", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:461982