master's thesis
Identifikacija i karakterizacija bioaktivnih peptida proizvedenih s odabranim sojevima bakterija mliječne kiseline
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. urn:nbn:hr:159:268124

Brajković, Katarina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology

Cite this document

Brajković, K. (2020). Identifikacija i karakterizacija bioaktivnih peptida proizvedenih s odabranim sojevima bakterija mliječne kiseline (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268124

Brajković, Katarina. "Identifikacija i karakterizacija bioaktivnih peptida proizvedenih s odabranim sojevima bakterija mliječne kiseline." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268124

Brajković, Katarina. "Identifikacija i karakterizacija bioaktivnih peptida proizvedenih s odabranim sojevima bakterija mliječne kiseline." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268124

Brajković, K. (2020). 'Identifikacija i karakterizacija bioaktivnih peptida proizvedenih s odabranim sojevima bakterija mliječne kiseline', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 06 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268124

Brajković K. Identifikacija i karakterizacija bioaktivnih peptida proizvedenih s odabranim sojevima bakterija mliječne kiseline [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2024 June 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268124

K. Brajković, "Identifikacija i karakterizacija bioaktivnih peptida proizvedenih s odabranim sojevima bakterija mliječne kiseline", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268124