undergraduate thesis
Primjena aditivne tehnike u razvoju proizvoda na bazi biljnih proteina kao zamjene za meso
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. urn:nbn:hr:159:590743

Mavrić, Renata
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Management, Foreign Languages for Specific Purposes and Physical Education and Health
Laboratory for Sustainable Development

Cite this document

Mavrić, R. (2021). Primjena aditivne tehnike u razvoju proizvoda na bazi biljnih proteina kao zamjene za meso (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590743

Mavrić, Renata. "Primjena aditivne tehnike u razvoju proizvoda na bazi biljnih proteina kao zamjene za meso." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590743

Mavrić, Renata. "Primjena aditivne tehnike u razvoju proizvoda na bazi biljnih proteina kao zamjene za meso." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590743

Mavrić, R. (2021). 'Primjena aditivne tehnike u razvoju proizvoda na bazi biljnih proteina kao zamjene za meso', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 03 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590743

Mavrić R. Primjena aditivne tehnike u razvoju proizvoda na bazi biljnih proteina kao zamjene za meso [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2024 September 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590743

R. Mavrić, "Primjena aditivne tehnike u razvoju proizvoda na bazi biljnih proteina kao zamjene za meso", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590743