Primjena aditivne tehnike u razvoju proizvoda na bazi biljnih proteina kao zamjene za meso
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. urn:nbn:hr:159:590743
Mavrić, Renata
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Management, Foreign Languages for Specific Purposes and Physical Education and Health Laboratory for Sustainable Development
Mavrić, R. (2021). Primjena aditivne tehnike u razvoju proizvoda na bazi biljnih proteina kao zamjene za meso (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590743
Mavrić, Renata. "Primjena aditivne tehnike u razvoju proizvoda na bazi biljnih proteina kao zamjene za meso." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590743
Mavrić, Renata. "Primjena aditivne tehnike u razvoju proizvoda na bazi biljnih proteina kao zamjene za meso." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590743
Mavrić, R. (2021). 'Primjena aditivne tehnike u razvoju proizvoda na bazi biljnih proteina kao zamjene za meso', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 26 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590743
Mavrić R. Primjena aditivne tehnike u razvoju proizvoda na bazi biljnih proteina kao zamjene za meso [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2025 January 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590743
R. Mavrić, "Primjena aditivne tehnike u razvoju proizvoda na bazi biljnih proteina kao zamjene za meso", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590743